Impresszum

Szerzői jogok
Az erre az oldalra feltöltött tartalmak a svájci szerzői jogok hatáskörébe tartozik. A harmadik fél által hozzáadott tartalmakért a harmadik fél maga felel. A sokszorosításhoz, szerkesztéshez és bármilyen felhasználáshoz, a szerzői jog keretein kívül, a weboldal üzemeltetőjének vagy maga a szerzőnek írásbeli hozzájárulása szükséges. A letöltések és másolatok csak privát, nem kereskedelmi használatra használhatók.

Nyilatkozat a tartalmi felelősségvállalásról való lemondásról
A honlapon található információk általános és informatív jellegűek. Ezen oldalak tartalmát gondosan ellenőrzik. A tartalom pontosságáért, teljességéért vagy időszerűségéért nem vállalunk felelősséget. A profil tartalmáért, beleértve a képeket, maga a szerző felel.

Nyilatkozat a külső linkekkel kapcsolatos felelősségről való lemondásról
A külső linkek harmadik fél tartalmához vezetnek. Ez a tartalom a szolgáltatók felelőssége. A külső linkek ilyenként vannak megjelölve; a jogsértésről szóló értesítés kézhezvétele után ezek a linkek azonnal eltávolításra fognak kerülni.

A szextalálkozó-hu.com szolgáltatást a Dateblaster AG cég felügyeli és biztosítja, regisztrált irodával itt - Zugerstrasse 6, 6330 Cham, Switzerland. A(z) Dateblaster AG egy a Kanton Zug cégnyilvántartásban bejegyzett cég a következő kereskedelmi regisztrációs számmal: CHE-431.663.693. CHE-431.663.693 MWST adószámmal. A(z) a(z) Verwaltungsrat der AG szerepben tevékenykedik.
Minden további kérdéssel kapcsolatban keresd meg ügyfélszolgálatunkat